• De unde si de cand pasiunea pentru pescuit?

      Prima data cand am iesit „activ” la pescuit a fost pe la varsta de 4 ani,la stationar,si de atunci nu m-am mai dezlipit de „undita”.

  • De cand spinning? Care e prima naluca pe care ai folosit-o?

      Am inceput devreme,pe la 12-13 ani sa caut cleanul la rotativa pe raul Tarnava Mare.Pe vremea aia era mai greu cu voblerele.
      A fost dragoste de la prima captura!

  • Ce te atrage la acest stil de pescuit?

      Faptul ca iti solicita atentia si indemanarea in fiecare secunda.In permanenta incerci lanseul „perfect” pe sub o tufa sau exact la buza stufului,incerci constant sa imprimi nalucii traiectoria si jocul cel mai potrivit.Nu exista timpi morti.
      Plus ca in general incerci sa prinzi pesti de kilograme bune,in locuri si conditii care sunt orice numai prietenoase nu si asta cu niste scule care adunate bat timid spre 500g.

  • Ai o locatie preferata de pescuit sau iti place sa testezi tot timpul ceva nou?

      Locatie preferata nu am dar intotdeauna revin si pescuiesc cu o deosebita placere pe Tarnava,desi in ultimii ani capturile sunt departe de ceea ce au fost.

  • Care este specia de pesti preferata si de ce?

      Chiar daca in ultima vreme am cochetat mai mult cu jiggingul si ce aduce el-salau,biban,somn,avat,cred ca tot cleanul si indeosebi cel de rau mi-a ramas cel mai aproape de suflet.

  • Cea mai mare captura sau cea mai frumoasa captura?

      Capturi mari nu am. Am vreo cativa pesti in jur de 6-7kg,dar nimic spectaculos in sensul asta. In schimb am capturi dificile si cu povesti faine in spate gramada.

  • In final povesteste-ne o intamplare “pescareasca” de care iti aduci aminte cu placere.

      Mda…nu o sa o povestesc aici,dar implica o jumatate de lanseta „virgina” portocalie,ore tarzii si ape foarte reci!