• De unde si de cand pasiunea pentru pescuit?

      Nu mai stiu in ce an era cred ca prin 1990, am fost cu doi prieteni la un gratar pe Lipoveni. Unul din ei era pescar si avea mai multe bete. Am luat si eu un bat ,el mi-a facut montura si am inceput sa pescuiesc. Am prins citiva bibani si de atunci pasiunea pentru pescuit a inceput.

  • De cand spinning? Care e prima naluca pe care ai folosit-o?

       Cu spining-ul am inceput cam prin 2002 cind l-am cunoscut pe un Daniel Hrisca care a deschis un magazin de pescuit pe Marasesti. De la el am invatat ce inseamna spining-ul ,cu el am mers cel mai des la pescuit, el mi-a adus toate sculele de spining, cu el am mers la concursuri. In timp am si devenit foarte buni prieteni.

  • Ce te atrage la acest stil de pescuit?

      Imi place faptul ca este un stil activ , tot timpul in cautarea rapitorului, pestele din virful lantului trofic al zonei in care pescuiesti, efectiv o vanatoare fara sa vezi vanatul. Emotia pe care o ai in momentul atacului ,brusc si violent batul iti vibreaza in mina genunchii incep sa tremure, drilul si senzatia pe care o ai in momentul cind distanta dintre tine si el se micsoreaza si in sfirsit satisfactia cind il vezi pe mal sau in barca.

  • Ai o locatie preferata de pescuit sau iti place sa testezi tot timpul ceva nou?

      Imi plac in general lacurile de munte dar la fel de mult si delta si raurile . Dar bineinteles imi place sa testez tot timpul locuri noi pline de promisiuni.

  • Care este specia de pesti preferata si de ce?

      Nu am o specie preferata toti rapitorii ataca si lupta frumos.

  • Cea mai mare captura sau cea mai frumoasa captura?

      Cred ca cea mai mare captura a fost o stiuca de vreo 3.5 kg prinsa in Delta
Dunarii.

  • In final povesteste-ne o intamplare “pescareasca” de care iti aduci aminte cu placere.

      …